K7 Kjaergaard A/S

Gå til forsiden

Video box

ROBOTTER & VISION

Robotter og vision løsninger til industrien er blandt Kjærgaards forcer og har været det siden år 2000. Vi er en af landets største leverandører af effektiviserende robotløsninger til håndtering, palletering, ilægning i og udtag fra maskiner, slibning og meget andet inden for industrien.

En af vores store forcer er, at vi kan tage ansvar for både den mekaniske og den elektriske del af projektet, og på den måde får vores kunder en mere gennemtænkt og fremtidssikret løsning. Vores speciale er end-of-line-udstyr.

Vi råder over et bredt program af robotter fra Hyundai Robotics, som både kvalitets- og prismæssigt er et attraktivt valg. Derudover har vi blandt andet udviklet RobFlex, der er en serie af komplette moduler til små og hurtige løft. Disse moduler bygger på fødevaregodkendte delta-parallel-robotter med styringer fra Rockwell Automation.

Vores robotceller anvendes ofte i samarbejde med et visionsystem.

Guidance og kvalitetskontrol
Når en robot kombineres med et visionsystem opstår muligheden for at opsamle usorterede emner, der fremføres tilfældigt.
Visionsystemet fungerer ikke blot som robottens syn, men kan også foretage løbende kvalitetskontrol af de emner, der passerer igennem produktionsapparatet.
Kjærgaard har siden 1996 været systemhus for amerikanske Cognex – verdens største producent og udvikler af visionsystemer og smart-cameras.

Vores kompetencer

– Komplette robotceller til palletering, håndtering og bearbejdning.
– Pick and place.
– Vision guidance af robotter.
– In-line kvalitetsinspektion

 

Klik her for at læse mere om vision

Klik her for at se mere om robotter & vision

 

  For yderligere info:

  Persons Division image

  Søren Kloster
  Salgsdirektør
  Tlf: 7565 0000

  Top