K7 Kjaergaard A/S

Gå til forsiden

Video box

RobSpector – Pallekontrol

Pallekontrol – Minimere driftstop med 3D-kontrol

De fleste kan nikke genkendende til dyre og ærgerlige stop forårsaget af defekte returpaller, der sidder fast eller gør skade på produktionsapparatet. Med RobSpector foretages en ubemandet 3D-scanning af hver enkelt palle, så det helt undgås at bringe defekte paller ind i produktionen.

RobSpector er et robotstyret anlæg til kvalitetskontrol og sortering af paller. Pallen føres først igennem et børstesystem, der fjerner urenheder, så den efterfølgende kontrol optimeres. Pallen forsætter videre igennem en sømpresse, hvorefter et 3D kamera scanner pallens overside for evt. defekter. Derefter gribes pallen af robotten, som vender pallen i forskellige positioner, imens de resterende sider scannes af det andet 3D kamera. Den inspicerede palle, placeres nu i op til tre kategorier, afhængigt af kvalitetskontrollens resultat.

RobSpector leveres med robot, 3D-inspektionssystem, børste, sømpresse, gribeværktøj, sikkerhedsafskærmning og rullebaner til infeed af returpaller før inspektion, pallemagasin samt baner til aflevering af kontrollerede paller. Som option kan baner leveres efter kundens ønsker.

Klik her for at læse mere om robotter & vision

Klik her for at se mere om RobSpector

  For yderligere info:

  Persons Division image

  Brian Fjordgaard
  Projektsalg/KAM
  Tlf: 7565 0000

  Top