K7 Kjaergaard A/S

Gå til forsiden

Sikringstekniker til Kjærgaard A/S – Løsningseptember 17, 2020

Selvstændig Sikringstekniker til alarm- & overvågningsløsninger

Som Sikringstekniker skal du være serviceminded og kunne arbejde selvstændigt med dine opgaver, hvor fokus er på alarmløsninger. Vi søger en Tekniker der gerne har en interesse i, gennem dit ejerskab i hverdagen, at ville drive vores sikringsafdeling i fremtiden.

Dine opgaver vil bestå af dimensionering og installation af alarm- og sikringsløsninger til primært kunder i industrien. Du kommer til at arbejde sammen med et team af IT- & netværksteknikere, samt elektrikere hos vores erhvervskunder.

I hverdagen vil du som Sikringstekniker primært refererer til vores afdelingsleder i IT, der høre under serviceafdelingen. Det er også i samarbejde med dem, at du vil blive ansvarlig for videreudviklingen af sikringsafdelingen. Vi ser gerne at du har en interesse i at udvikle dig, så du på sigt kan drive sikringsafdelingen, med alt hvad det måtte indebære af salg, tilbudsskrivning og koordinering.

Din faglige baggrund

• Uddannet elektriker
• Erfaring med SPC alarm
• Gerne med kendskab til Salto adgangskontrol
• Gerne erfaring med fiber & PDS installationer
• Kørekort kategori B.

Som person er du:

Din energi og dit gode humør smitter af på de opgaver og mennesker, du omgiver dig med. Du arbejder selvstændigt med et godt overblik og tager et stort ejerskab for dine opgaver. Du er desuden kvalitetsbevidst og lægger vægt på ordentlighed i udførelsen af dit arbejde, så din kunde får en tilfredsstillende service.
Dine gode samarbejdsevner gør dig til en vellidt kollega og en god ambassadør for Kjærgaard ude hos kunden.

Kjærgaard tilbyder dig:

• Et godt arbejdsmiljø med frihed under ansvar, plads til forskellighed og et velfungerende team med gode kolleger, der jævnligt mødes til sociale arrangementer
• En god og rummelig arbejdsplads med masser af mulighed for faglig og personlig udvikling
• Et udfordrende og selvstændigt job, hvor du meget gerne må bidrage med nye initiativer og tiltag
• Egen servicevogn og løn efter kvalifikationer
• Sundheds- og pensionsordning

Kjærgaard er en moderne og uformel arbejdsplads. Vi har vores domicil/hovedkontor i Løsning og arbejder med de nyeste teknologier. Vores organisation er flad og kan beskrives som uformel og hvor måldrevne, hurtige og effektive beslutninger indgår i virksomhedens DNA.

Ansøgning og CV

Vi arbejder på at besætte stillingen hurtigst muligt og tager ansøgere ind løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Afdelingsleder for Service Niels Abilgaard på nka @ kia.dk eller 40800192.
Upload din ansøgning og dit CV her – Upload ansøgning

Vi glæder os til at høre fra dig.

____________________________________________________________

Hos Kjærgaard er vores kompetente medarbejderstyrke vores største aktiv. Det er vi meget bevidste om, og derfor bestræber vi os altid på, at vores virksomhed skal være en attraktiv og tiltalende arbejdsplads såvel fagligt som socialt.

Vi beskæftiger i dag en lang række elektrikere, teknikere og ingeniører, som på lige præcis deres felter er blandt de allerbedste. Som medarbejder i Kjærgaard vil du derfor altid føle dig forankret i et solidt fagligt miljø, hvor adgangen til viden, spændende opgaver og personlig udvikling ligger lige foran dig.

Gennem en aktiv personaleforening, afholdes en række traditionelle arrangementer hen over året. Vi gør meget ud af at sikre, at vi ikke blot kan arbejde sammen, men også opleve, more og hygge os sammen, i et uformelt og afslappet fællesskab, hvor familien også kan deltage.

I dag er vi ca. 160 medarbejdere – og vi rykker hele tiden

Læs mere om Kjærgaard her www.kia.dk/kjaergaard

Følg os og få flere nyheder og informationer om virksomheden og jobmuligheder
Fibertekniker KjærgaardFacebook Kjærgaard Industrielektrikere

    Top