K7 Kjaergaard A/S

Gå til forsiden

Softwareprogrammører til Kjærgaard A/S i Løsningnovember 4, 2021

Softwareprogrammører til KjærgaardSoftwareprogrammører
til Kjærgaard A/S i Løsning

Softwareprogrammører søges, til spændende opgaver hos vores kunder og in house. Stigende aktiviteter betyder, at vi har travlt på alle fronter og derfor søger vi hurtigst muligt flere dygtige og erfarne Softwareprogrammører.

 

Stilling med ansvar, interessante opgaver og masser af udviklingsmuligheder.

Profil: Løsningsorienterede Softwareprogrammører med erfaring inden for udvikling af bl.a. high end automationsprojekter, søges til en tværfaglig og solid virksomhed, med førende danske virksomheder som kunder.

Du bliver en del af vores Engineering-afdeling, hvor du som Softwareprogrammør, sammen med vores projektteam, skal være med til at udvikle løsninger. Din rolle kan allerede starte i salgsfasen, hvor din erfaring og rådgivning til salgsteamet sætter kursen for løsningens retning. Du vil følge projektet fra udvikling til indkøring i tæt samarbejde med kompetente kollegaer. Jobbet byder på en stor kontaktflade og du vil til tider også have direkte kontakt med kunden.

Kjærgaard er med sine 100 år en virksomhed, med et solidt team af ca. 160 medarbejdere, der har mange års erfaring med branchen og med stærke relationer til sine kunder. Vi udvikler automations- og robotløsninger til hele industrien og er kendt for vores innovative tilgang.

Vores tværfaglige profil gør os til et spændende team af medarbejdere, med mange forskellige kompetencer. For at skabe et godt sammenhold og nærværende miljø, arrangeres der mange sociale arrangementer og vi griller gerne når solen skinner. Til de faste traditioner, som fastelavn og firmafest, bliver familien også inviteret med.

Kjærgaard har mange års erfaring med udvikling, vedligehold, optimering og automatisering af produktionsprocesser i pharma- og fødevareindustrien, på bryggerier og hos underleverandører til disse. Organisationen er flad og kan beskrives som uformel og hvor måldrevne, hurtige og effektive beslutninger indgår i virksomhedens DNA.

Vi stiller store krav til din faglighed og tekniske forståelse, og forventer gode samarbejdsevner og projektforståelse. De rette kandidater, vil blive en del af et stærk team, der er på den absolutte forkant i branchen.

Om jobbet

• PLC og scada programmering, primært Rockwell, Siemens og Beckhoff
• Implementering af dataopsamling og OEE
• Robot programmering, udvikling, implementering og optimering af nye automationsløsninger,
herunder vision og servo.
• Kommunikation med underleverandører, samarbejdspartnere og rådgivere i forbindelse
med projekter.
• Fejlfinding på PLC-styrede maskiner og udstyr.
• Indkøring og test af udstyr, både hjemme og on-site hos kunden.

Om dig

• Vi forestiller os, at du har en relevant teknisk uddannelse evt. ingeniør, automationsteknolog/tekniker og nogle års praktisk erfaring med programmering af PLC software og idriftsættelse af procesanlæg og maskiner.
• Det er ikke et krav, at du har erfaring med robot-programmering.
• Vi lægger vægt på at du er i stand til at overskue komplekse processer og effektivt kan omsætte dem til velstruktureret programmering.
• I stand til at bidrage til yderligere standardisering og effektivisering af programmerings processer. Derudover er din naturlige interesse for automatik med til at drive værket.
• Det er meget vigtigt at du er hurtig til at tilegne dig ny viden og kan arbejde selvstændig med opgaverne.

Kjærgaard tilbyder dig

Du tilbydes en spændende og ansvarsfuld stilling i en virksomhed i sund udvikling og vækst. For den rette person vil der være rig mulighed for såvel faglig som personlig udvikling. Kjærgaard er en moderne og uformel arbejdsplads, hvor du vil indgå i Automations afdelingen sammen med andre engagerede kolleger.

Ansøgning og CV

Vi arbejder på at besætte stillingen hurtigst muligt og tager ansøgere ind løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Ronni Ziegler på rzh@kia.dk.
Upload din ansøgning og dit CV her – Upload ansøgning

Vi glæder os til at høre fra dig.

____________________________________________________________

Hos Kjærgaard er vores kompetente medarbejderstyrke vores største aktiv. Det er vi meget bevidste om, og derfor bestræber vi os altid på, at vores virksomhed skal være en attraktiv og tiltalende arbejdsplads såvel fagligt som socialt.

Vi beskæftiger i dag en lang række elektrikere, teknikere og ingeniører, som på lige præcis deres felter er blandt de allerbedste. Som medarbejder i Kjærgaard vil du derfor altid føle dig forankret i et solidt fagligt miljø, hvor adgangen til viden, spændende opgaver og personlig udvikling ligger lige foran dig.

Gennem en aktiv personaleforening, afholdes en række traditionelle arrangementer hen over året. Vi gør meget ud af at sikre, at vi ikke blot kan arbejde sammen, men også opleve, more og hygge os sammen, i et uformelt og afslappet fællesskab, hvor familien også kan deltage.

I dag er vi ca. 160 medarbejdere – og vi rykker hele tiden

Læs mere om Kjærgaard her www.kia.dk/kjaergaard

Følg os og få flere nyheder og informationer om virksomheden og jobmuligheder
SoftwareprogrammørerSoftwareprogrammører

 

    Top