K7 Kjaergaard A/S

Gå til forsiden

Tavlemontørmaj 1, 2022

Har du erfaring med opbygning af styre- og automatiktavler? Så er det dig vi gerne vil have med på holdet som Tavlemontør.

 

Kvalifikationer

Du har en el-teknisk baggrund, måske som Elektriker, Automatiktekniker eller lignende relevant uddannelse. Du har forståelse for styringer og har erfaring med læsning af el-diagrammer. Du er samtidig god til at finde løsninger på opgaver og problemer.

Samtidig kan du sætte flueben ved nedenstående punkter

  • – Du er omhyggelig med dine opgaver og brænder for en god finish
  • – Du har et godt humør der let smitter af på dine kollegaer
  • – Du er åben og imødekommende
  • – Du kan arbejde selvstændigt og er ikke bange for at tage initiativ
  • – Du er ansvarsbevidst og har et godt overblik
  • – Du kan samarbejde med andre og ser det som en fordel at kunne samarbejde

 

Jobbet

Din arbejdsdag vil være varieret med montage af mindre styretavler samt større komplekse og kundespecifikke tavler. Dine arbejdsopgaver består af tavleproduktion, gennemgang af el-diagrammer, udtænke tavlelayout, samt varebestilling. Efter endt montage kommer du selv til at teste styringen, samt lave kvalitetssikring af færdigt produkt, inden aflevering.

Vi tilbyder dig

Vi er en virksomhed, der tager os af vores medarbejdere. Vi har ro på bundlinjen, et godt arbejdsmiljø med plads til forskellighed og et velfungerende team med gode kolleger, der jævnligt mødes til sociale arrangementer med og uden familie. Vi sætter en ære i at øjne og udvikle vores talenter så du får ikke lov til at stå stille hos os.

Vi består af veluddannede og skarpe folk, der ønsker at udvikle sig til, at være nogle af de bedste inden for faget. Du kommer til at arbejde sammen med dygtige kolleger, som du kan sparre med, spørge til råds og lære af.

Har du spørgsmål til stillingen så kontakt Servicechef, Niels Abildgaard på tlf. 40800192

Ansøgning og CV uploades via nedenstående link
Ansøg nu

Stillingen er til snarlig tiltrædelse på vores hovedkontor i Løsning. Vi glæder os til at modtage din ansøgning samt CV.

_____________________________________________________________

Om Kjærgaard

Hos Kjærgaard er vores kompetente medarbejderstyrke vores største aktiv. Det er vi meget bevidste om, og derfor bestræber vi os altid på, at vores virksomhed skal være en attraktiv og tiltalende arbejdsplads såvel fagligt som socialt.

Vi beskæftiger i dag en lang række elektrikere, teknikere og ingeniører, som på lige præcis deres felter er blandt de allerbedste. Som medarbejder i Kjærgaard vil du derfor altid føle dig forankret i et solidt fagligt miljø, hvor adgangen til viden, spændende opgaver og personlig udvikling ligger lige foran dig.

Gennem en aktiv personaleforening, afholdes en række traditionelle arrangementer hen over året. Vi gør meget ud af at sikre, at vi ikke blot kan arbejde sammen, men også opleve, more og hygge os sammen, i et uformelt og afslappet fællesskab, hvor familien også kan deltage.

I dag er vi ca. 160 medarbejdere – og vi rykker hele tiden

Læs mere om Kjærgaard 

Følg os og få flere nyheder og informationer om virksomheden og jobmuligheder
El-konstruktørEl-konstruktør

    Top