K7 Kjaergaard A/S

Gå til forsiden

Tekniker med lyst til projektledelse og salg – Odensefebruar 15, 2022

Tekniker med lyst til projektledelse og salgTekniker med lyst til projektledelse og salg

Stilling med ansvar, interessante kunder og masser af udviklingsmuligheder.

 

Profil: Løsningsorienteret tekniker, med god projektforståelse og erfaring inden for udvikling automationsprojekter, søges til en alsidig stilling, hvor du vil arbejde skiftende som programmør, projektleder eller sælger.

Om Kjærgaard Odense

Kjærgaard Odense har fokus på automationsløsninger til industrien, primært med kollaborative robotter og AMR, men også automation og industrirobotter. Afdelingen har de sidste par år været igennem en spændende udvikling og er ved årsskiftet flyttet ind i nyrenoverede lokaler, med moderne kontorfaciliteter, kombineret med produktionshal og værksted.

Om jobbet

Til afdelingen søges en profil, der ikke nødvendigvis tidligere har arbejdet fast som projektleder eller sælger, men har ønsket om, at tage næste step i sin karriere og bruge sin erfaring og tekniske kompetencer inden for produktionsløsninger i en ny rolle.

Du skal agere som sparringspartner, der analyserer og drøfter kundens udfordringer. I mange tilfælde vil du selv skabe leadet og føre projektet hele vejen fra start til overdragelse. Kommunikation og koordinering med kollegaer, underleverandører og samarbejdspartnere skal ligge dig helt naturligt. Der vil være eksisterende kunder, men du skal også via din personlighed og adfærd, skabe dine egne relationer.

  • Programmering af fx, PLC, Cobot, Robot, Servo, Vision
  • Udvikling og optimering af automationsløsninger
  • Tilbudsskrivning, beregning, indkøb
  • Projektledelse

 

Om dig

Det vigtigste for at kunne varetage jobbet er din tekniske erfaring og gode projektforståelse, samt lysten og indstillingen til at ville arbejde for, at skabe gode resultater. Vi forstiller os du fx er uddannet elektriker, automationsteknolog/tekniker og gerne nogle års erfaring med automationsløsninger. Det er et krav du har flere års dokumenteret programmørerfaring, dog ikke nødvendigvis med robotter. Kendskab til enden Universal Robots, Rockwell eller Siemens, vil være en klar fordel, da det er vores primære platforme.

  • Vi forestiller os, at du har en relevant teknisk uddannelse evt. elektriker, automationsteknolog/tekniker eller ingeniør, som har nogle års praktisk erfaring med programmering og idriftsættelse af procesanlæg og maskiner.
  • Det er ikke et krav, at du har erfaring med robotprogrammering.
  • Din adfærd bærer præg af energi og dynamik – du ved at vejen til succes kræver hårdt arbejde.
  • Du tager ejerskab og ansvar, samt finder det naturligt at følge med udviklingen og tilegne dig ny viden.

 

Om Kjærgaard

Kjærgaard er med sine 100 år en virksomhed, med et solidt team af ca. 160 medar­bejdere, der har mange års erfaring med branchen og med stærke relationer til sine kunder. Vi udvikler automations- og robotløsninger til hele industrien og er kendt for vores innovative tilgang.

Kjærgaard har mange års erfaring med udvikling, vedligehold, optimering og automati­sering af produktionsprocesser i pharma- og fødevareindustrien, på bryggerier og hos underleverandører til disse. Organisationen er flad og kan beskrives som uformel og hvor måldrevne, hurtige og effektive beslutninger indgår i virksomhedens DNA.

Vores tværfaglige profil gør os til et spændende team af medarbejdere, med mange forskellige kompetencer. For at skabe et godt sammenhold og nærværende miljø, arran­geres der mange sociale arrangementer og vi griller gerne når solen skinner. Til de faste traditioner, som fastelavn og firmafest, bliver familien også inviteret med.

Hos Kjærgaard stiler vi efter vores K7-værdier for at skabe konkurrence fordele for vores kunder og sikre en kultur, hvor vi er fælles om at skabe en god arbejdsplads og et sundt Kjærgaard – nu og i fremtiden.

 

Ansøgning og CV

Vi arbejder på at besætte stillingen som projektleder hurtigst muligt og tager ansøgere ind løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Divisionschef Morten Winther Juhlin på mwj @ kia.dk eller tlf. 4080 0020.
Upload din ansøgning og dit CV via nedenstående link.

Ansøg nu

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Hvis stillingen ikke lige er dig, er du velkommen til at søge uopfordret.
Fortæl os om dine ønsker til et perfekt job der matcher dine ønsker og behov, som får din dagligdag til at hænge sammen.
Vi vil derefter kontakte dig, hvis vi finder dine kvalifikationer relevante.

Søg uopfordret

____________________________________________________________

Hos Kjærgaard er vores kompetente medarbejderstyrke vores største aktiv. Det er vi meget bevidste om, og derfor bestræber vi os altid på, at vores virksomhed skal være en attraktiv og tiltalende arbejdsplads såvel fagligt som socialt.

Vi beskæftiger i dag en lang række elektrikere, teknikere og ingeniører, som på lige præcis deres felter er blandt de allerbedste. Som medarbejder i Kjærgaard vil du derfor altid føle dig forankret i et solidt fagligt miljø, hvor adgangen til viden, spændende opgaver og personlig udvikling ligger lige foran dig.

Gennem en aktiv personaleforening, afholdes en række traditionelle arrangementer hen over året. Vi gør meget ud af at sikre, at vi ikke blot kan arbejde sammen, men også opleve, more og hygge os sammen, i et uformelt og afslappet fællesskab, hvor familien også kan deltage.

I dag er vi ca. 160 medarbejdere – og vi rykker hele tiden

Læs mere om Kjærgaard her www.kia.dk/kjaergaard

Følg os og få flere nyheder og informationer om virksomheden og jobmuligheder
Fibertekniker KjærgaardFacebook Kjærgaard Industrielektrikere

    Top