K7 Kjaergaard A/S

Gå til forsiden

Tekniker til Kjærgaard A/S – Skiveseptember 28, 2022

Tekniker til Kjærgaard

Tekniker til automationsopgaver i moderne produktion

Vi søger dygtige og engagerede Teknikere, til vores faste nat-team og daghold, hos en industrikunde med bl.a. projekt- og robotopgaver.

Automatiseringsgraden hos vores kunde er høj, så vi kan garantere et spændende og afvekslende job som tekniker. Der vil være en bred vifte af opgaver inden for industri- og serviceopgaver, samt programmering af bl.a. robotter, PLC og HMI. Kunden er godt i gang med sin automationsrejse og den forsætter med nye projekter.

Om dig

Vi forestiller os, at du fx er uddannet tekniker eller lignende – gerne med erfaring og flair inden for industri og automation. Det vigtigste er, at du har den rette indstilling og gerne vil dygtiggøre dig inden for automation, så er din uddannelse ikke afgørende. Dog er en el-baggrund et krav.

Du vil gennemgå en grundig oplæring og indkøring fra dagholdet, der klæder dig på til fremtidens opgaver. Erfaring med natarbejde er ikke et krav, men en overvejelse du skal have gjort dig.

Du skal kunne identificere dig i overensstemmelse med vores værdisæt K7.

Kjærgaard tilbyder dig

– Du tilbydes en spændende og ansvarsfuld stilling i en virksomhed i sund udvikling og
vækst.
– Vores kommende medarbejdere vil alle indgå i et team med kompetente kolleger i et udfordrende og selvstændigt miljø, og vi har stor fokus på personlig udvikling.
– Vores tværfaglighed, høje kompetenceniveau og spændende kunder gør os til en helt
unik arbejdsplads for alle typer af Teknikere og Elektrikere. Her kan du dyrke din faglighed med ligesindede og løfte dine kompetencer til et endnu højere niveau.
– Kjærgaard er en moderne og uformel arbejdsplads. Vi bor i nye lokaler og arbejder med
de nyeste teknologier. Vores organisation er flad og kan beskrives som uformel og hvor
måldrevne, hurtige og effektive beslutninger indgår i virksomhedens DNA.

Ansøgning og CV

Vi arbejder på at besætte stillingen hurtigst muligt og tager ansøgere ind løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte områdeleder Rune Birk Jensen på tlf.: 40800089
Upload din ansøgning og dit CV via nedenstående link.

Ansøg nu

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Hvis stillingen ikke lige er dig, er du velkommen til at søge uopfordret.
Fortæl os om dine ønsker til et perfekt job, der matcher dine ønsker og behov, som får din dagligdag til at hænge sammen.
Vi vil derefter kontakte dig, hvis vi finder dine kvalifikationer relevante.

Søg uopfordret

____________________________________________________________

Hos Kjærgaard er vores kompetente medarbejderstyrke vores største aktiv. Det er vi meget bevidste om, og derfor bestræber vi os altid på, at vores virksomhed skal være en attraktiv og tiltalende arbejdsplads såvel fagligt som socialt.

Vi beskæftiger i dag en lang række elektrikere, teknikere og ingeniører, som på lige præcis deres felter er blandt de allerbedste. Som medarbejder i Kjærgaard vil du derfor altid føle dig forankret i et solidt fagligt miljø, hvor adgangen til viden, spændende opgaver og personlig udvikling ligger lige foran dig.

Gennem en aktiv personaleforening, afholdes en række traditionelle arrangementer hen over året. Vi gør meget ud af at sikre, at vi ikke blot kan arbejde sammen, men også opleve, more og hygge os sammen, i et uformelt og afslappet fællesskab, hvor familien også kan deltage.

I dag er vi ca. 160 medarbejdere – og vi rykker hele tiden

Læs mere om Kjærgaard her www.kia.dk/kjaergaard

Følg os og få flere nyheder og informationer om virksomheden og jobmuligheder
Fibertekniker KjærgaardFacebook Kjærgaard Industrielektrikere

Top