K7 Kjaergaard A/S

Gå til forsiden

Tekniker til Kjærgaard A/S – Odensemarts 4, 2024

Vi søger en tekniker til Kjærgaard i Odense, der har lyst til at arbejde med projektledelse. Det er en stilling med ansvar, interessante kunder og masser af udviklingsmuligheder. Du skal være løsningsorienteret med en god projektforståelse og have erfaring inden for udvikling af automationsprojekter. Det er en alsidig stilling, hvor du vil arbejde skiftende som tekniker og projektleder.

 

Kjærgaard i Odense har fokus på automationsløsninger til industrien, primært med kollaborative robotter, men også industrirobotter. Afdelingen har de sidste par år været igennem en spændende udvikling og er ved årsskiftet flyttet ind i nyrenoverede lokaler, med moderne kontorfaciliteter, kombineret med produktionshal og værksted. Vi søger nu en tekniker, der også vil arbejde med projektledelse.

Om jobbet

Til afdelingen søges en profil, der ikke nødvendigvis tidligere har arbejdet som projektleder, men har ønsket om, at tage næste step i sin karriere og bruge sin erfaring og tekniske kompetencer inden for produktionsløsninger i en ny rolle.

Du skal agere som sparringspartner, der analyserer og drøfter kundens udfordringer. I mange tilfælde vil du selv skabe leadet og føre projektet hele vejen fra start til overdragelse. Kommunikation og koordinering med kollegaer, underleverandører og samarbejdspartnere skal ligge dig helt naturligt. Der vil være eksisterende kunder, men du skal også via din personlighed og adfærd, skabe dine egne relationer.

Opgaverne vil afhænge af din profil men kunne indbefatte:

 • – Programmering af fx, PLC, Cobot, Robot, Servo, Vision
 • – Udvikling og optimering af automationsløsninger
 • – Tilbudsskrivning, beregning, indkøb
 • – Projektledelse
 • – Koordinering af serviceopgaver og tavleproduktion

 

Dine kvalifikationer

Det vigtigste for at kunne varetage jobbet er din tekniske erfaring og gode projektforståelse, samt lysten og indstillingen til at ville arbejde for, at skabe gode resultater. Vi forstiller os du fx er uddannet elektriker, automationsteknolog/tekniker og gerne nogle års erfaring med automationsløsninger.

Din energi og dit gode humør smitter af på de opgaver og mennesker, du omgiver dig med. Du arbejder selvstændigt med et godt overblik og tager ansvar for dine opgaver.

 • – Vi forestiller os, at du har en relevant teknisk uddannelse evt. ingeniør, elektriker, automationsteknolog/tekniker og har nogle års praktisk erfaring med programmering og idriftsættelse af procesanlæg og maskiner.
 • – Det vil være en fordel, hvis du har programmeringserfaring med PLC og/eller robotter, samt tidligere har stået for projekter.
 • – Din adfærd bærer præg af energi og dynamik – du ved at vejen til succes kræver hårdt arbejde
 • – Du tager ejerskab og ansvar, samt finder det naturligt at følge med udviklingen og tilegne dig ny viden

 

Kjærgaard tilbyder dig

Du tilbydes en spændende og ansvarsfuld stilling som Tekniker i en virksomhed i sund udvikling og vækst. Vores kommende medarbejdere vil alle indgå i et team med kompetente kolleger i et udfordrende og selvstændigt miljø, og vi har stor fokus på personlig udvikling.

Vores tværfaglighed, høje kompetenceniveau og spændende kunder gør os til en helt
unik arbejdsplads for alle typer af teknikere og elektrikere. Her kan du dyrke din faglighed med ligesindede og løfte dine kompetencer til et endnu højere niveau.

Kjærgaard er en moderne og uformel arbejdsplads. Vi bor i nye lokaler og arbejder med de nyeste teknologier. Vores organisation er flad og kan beskrives som uformel og hvor måldrevne, hurtige og effektive beslutninger indgår i virksomhedens DNA.

Ansøgning og CV

Vi arbejder på at besætte stillingen hurtigst muligt og tager ansøgere ind løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Divisionschef Morten Winther Juhlin på mwj@kia.dk.
Upload din ansøgning og dit CV via nedenstående link.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøg nu

_____________________________________________________

 

Søg uopfordret

Hvis stillingen ikke lige er dig, er du velkommen til at søge uopfordret.
Fortæl os om dine ønsker til et perfekt job der matcher dine ønsker og behov, som får din dagligdag til at hænge sammen.
Vi vil derefter kontakte dig, hvis vi finder dine kvalifikationer relevante.

Søg uopfordret

____________________________________________________________

Om Kjærgaard 

Kjærgaard er med sine 100 år en virksomhed, med et solidt team af ca. 160 medarbejdere, hvoraf vi i Odense-afdelingen er ca. 25 medarbejdere. Hos Kjærgaard er vores kompetente medarbejderstyrke vores største aktiv. Det er vi meget bevidste om, og derfor bestræber vi os altid på, at vores virksomhed skal være en attraktiv og tiltalende arbejdsplads såvel fagligt som socialt.

Vi beskæftiger i dag en lang række elektrikere, teknikere og ingeniører, som på lige præcis deres felter er blandt de allerbedste. Som medarbejder i Kjærgaard vil du derfor altid føle dig forankret i et solidt fagligt miljø, hvor adgangen til viden, spændende opgaver og personlig udvikling ligger lige foran dig.

Gennem en aktiv personaleforening, afholdes en række traditionelle arrangementer hen over året. Vi gør meget ud af at sikre, at vi ikke blot kan arbejde sammen, men også opleve, more og hygge os sammen, i et uformelt og afslappet fællesskab, hvor familien også kan deltage.

Læs mere om Kjærgaard 

Følg os og få flere nyheder og informationer om virksomheden og jobmuligheder
Fibertekniker KjærgaardFacebook Kjærgaard Industrielektrikere

 

  Top