K7 Kjaergaard A/S

Gå til forsiden

Tekniker til Kjærgaard A/S – Odensejuni 10, 2024

Vi søger én tekniker til Kjærgaard i Odense, hvor vi kan garantere et spændende og afvekslende job. Der vil være en bred vifte af opgaver inden for bl.a. projekt- og robotopgaver. Kjærgaard i Odense har fokus på automationsløsninger til industrien, primært med kollaborative robotter, men også industrirobotter. Afdelingen har de sidste par år været igennem en spændende udvikling og er flyttet ind i nyrenoverede lokaler, med moderne kontorfaciliteter, kombineret med produktionshal og værksted.

 

Om jobbet

Du tilbydes en spændende og ansvarsfuld stilling i en virksomhed i sund udvikling og vækst. Vores kommende medarbejder vil indgå i et team med kompetente kolleger i et udfordrende og selvstændigt miljø, hvor vi har stor fokus på personlig udvikling.

Vores tværfaglighed, høje kompetenceniveau og spændende kunder gør os til en unik arbejdsplads for alle typer af teknikere og elektrikere. Hos os kan du dyrke din faglighed med ligesindede, og løfte dine kompetencer til et endnu højere niveau.

Kjærgaard er en moderne og uformel arbejdsplads. Vi bor i nye lokaler og arbejder med de nyeste teknologier. Vores organisation er flad og kan beskrives som uformel, hvor måldrevne, hurtige og effektive beslutninger indgår i virksomhedens DNA.

 

Dine kvalifikationer

  • – du er uddannet Elektriker, Automatiktekniker, eller lignende relevant el-teknisk uddannelse, gerne med erfaring og flair inden for industri og automation
  • – du er åben og imødekommende
  • – du kan arbejde selvstændigt og tage initiativ
  • – du er ansvarsbevidst, og har et godt overblik
  • – du kan samarbejde med andre, og ser det som en fordel at samarbejde
  • – du er omhyggelig, og arbejder struktureret med dine opgaver
  • – erfaring med Programmering af fx, PLC, Cobot, Robot, Servo, Vision er en fordel.

 

Du vil gennemgå en grundig oplæring der klæder dig på til fremtidens opgaver.

Du skal kunne identificere dig i overensstemmelse med vores værdisæt K7.

Kjærgaard tilbyder dig

Du tilbydes en spændende og ansvarsfuld stilling som Tekniker i en virksomhed i sund udvikling og vækst. Vores kommende medarbejdere vil alle indgå i et team med kompetente kolleger i et udfordrende og selvstændigt miljø, og vi har stor fokus på personlig udvikling.

Vores tværfaglighed, høje kompetenceniveau og spændende kunder gør os til en helt
unik arbejdsplads for alle typer af teknikere og elektrikere. Her kan du dyrke din faglighed med ligesindede og løfte dine kompetencer til et endnu højere niveau.

Kjærgaard er en moderne og uformel arbejdsplads. Vi bor i nye lokaler og arbejder med de nyeste teknologier. Vores organisation er flad og kan beskrives som uformel og hvor måldrevne, hurtige og effektive beslutninger indgår i virksomhedens DNA.

Ansøgning og CV

Vi arbejder på at besætte stillingen hurtigst muligt og tager ansøgere ind løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Divisionschef Morten Winther Juhlin på mwj@kia.dk.
Upload din ansøgning og dit CV via nedenstående link.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøg nu

_____________________________________________________

 

Søg uopfordret

Hvis stillingen ikke lige er dig, er du velkommen til at søge uopfordret.
Fortæl os om dine ønsker til et perfekt job der matcher dine ønsker og behov, som får din dagligdag til at hænge sammen.
Vi vil derefter kontakte dig, hvis vi finder dine kvalifikationer relevante.

Søg uopfordret

____________________________________________________________

Om Kjærgaard 

Kjærgaard er med sine 100 år en virksomhed, med et solidt team af ca. 160 medarbejdere, hvoraf vi i Odense-afdelingen er ca. 25 medarbejdere. Hos Kjærgaard er vores kompetente medarbejderstyrke vores største aktiv. Det er vi meget bevidste om, og derfor bestræber vi os altid på, at vores virksomhed skal være en attraktiv og tiltalende arbejdsplads såvel fagligt som socialt.

Vi beskæftiger i dag en lang række elektrikere, teknikere og ingeniører, som på lige præcis deres felter er blandt de allerbedste. Som medarbejder i Kjærgaard vil du derfor altid føle dig forankret i et solidt fagligt miljø, hvor adgangen til viden, spændende opgaver og personlig udvikling ligger lige foran dig.

Gennem en aktiv personaleforening, afholdes en række traditionelle arrangementer hen over året. Vi gør meget ud af at sikre, at vi ikke blot kan arbejde sammen, men også opleve, more og hygge os sammen, i et uformelt og afslappet fællesskab, hvor familien også kan deltage.

Læs mere om Kjærgaard 

Følg os og få flere nyheder og informationer om virksomheden og jobmuligheder
Fibertekniker KjærgaardFacebook Kjærgaard Industrielektrikere

 

    Top