K7 Kjaergaard A/S

Gå til forsiden

Video box

TELEFONI

TELEFONI

Den allerførste kontaktflade ind i en virksomhed går som regel via telefonen. Derfor er det af afgørende betydning, at betjeningen af kunder og interessenter foregår så professionelt som muligt.

For at omstillingen kan yde den optimale service er det altafgørende, at den har de rette værktøjer til sin rådighed. Har du allerede en velfungerende central, kan vi skabe forbindelse til en alternativ IP-teleudbyder via internettet (SIP-trunk). Herved er der ofte mange penge at spare på udgående samtaler. Det er særligt på udlandsopkald der er store besparelser at hente, men også nationale opkald vil ofte være billigere.

Hvis du og dine medarbejdere ofte er “ude af huset” og derfor primært anvender mobiltelefoner, kan en mobil-omstilling være en fordelagtig løsning.

IP-telefoni fra Flexfone kombinerer de traditionelle telefonanlægsfunktioner med medarbejdernes mobiltelefoner, og giver samtidig en enorm fleksibilitet i forhold til at jonglere med de forskellige direkte numre, mobilnumre, fastnetnumre, lokalnumre og lignende.

Telefoniløsningen er baseret på en tæt integration mellem bord- og mobiltelefoner. Via let tilgængelige online værktøjer kan I nemt skræddersy løsningen til at passe til jeres virksomheds behov.

Klik her for at læse mere om IT-support

Klik her for at se mere om Kjærgaard IT

  For yderligere info:

  Persons Division image

  Casper Nicolai Lund
  Afdelingsleder / Account Manager, Kjærgaard IT
  Tlf: +45 7565 0000
  Mobil: +45 4080 0139

  Top