K7 Kjaergaard A/S

Gå til forsiden

Totalpartner med komplet serviceløsning, sikrer effektiv drift 24/7februar 17, 2022

Kjærgaard service 24/7

Totalpartner med komplet serviceløsning, sikrer effektiv drift 24/7

Som virksomhed er det ingen hemmelighed, at du gerne vil holde din produktion kørende så du får det maksimale ud af den – nu, og i fremtiden. Det skal være fejlfrit, ligetil, og du skal have mulighed for, at få den bedste service hurtigst muligt.

Nedbrud og en fabrik der står stille, har store konsekvenser for din virksomhed og dine kunder. For at undgå disse scenarier, kan vi kun anbefale, at du får én totalpartner, der kender hele din produktionslinje, og ved hvor der skal gribes ind, hvis uheldet er ude.

Med mange kompetencer og stor erfaring i huset – kan vi servicere din virksomhed 24/7. Vi kan tilbyde dig en serviceaftale med de behov din virksomhed eller produktion står og mangler lige nu og her. Vores Teknikere er altid opdaterede på de nyeste udstyr og derfor vil de have let ved at fejlfinde og minimere nedetiden.

Vi er eksperter på vores område, og vi har flere medarbejdere til at gå rundt ude ved kunderne. Dette betyder, at vi gennem en hurtigere kommunikation og rådgivning, kan handle på den udfordring, du står med i din virksomhed eller i din produktion.

Vi er klar til at løse dine udfordringer inden for bl.a.
✔ Fejlfinding og reparation af elektriske installationer
✔ Montering af føringsveje og kabelstiger
✔ Industriel el-montage
✔ Opsætning og montage af styretavler
✔ Udligningsforbindelser
✔ Frekvensomformere

Det skal være let at få hurtig hjælp

Med én samarbejdspartner med flere års erfaring, får du service 360 grader rundt, med kompetencer der spreder sig bredt. Vi gør en dyd ud af at have de samme Teknikere til at gå ude ved din produktion, da det skaber en bedre relationen og kommunikation fremadrettet. Ikke nok med det, ved du altid, hvem du kan tage fat i, når uheldet er ude. Du får den fordel, at vores Teknikere allerede kender din virksomhed, og kan derfor hurtigt løse problemet ved at fejlsøge, hvorfor dit anlæg hurtigere vil starte op igen efter et nedbrud.

Et erfarent team

Det er ingen hemmelighed, at Kjærgaard stræber efter at yde den bedste service 24/7. Samtidig kan vi se, at der er et stigende behov for at have en ekstern serviceafdeling der kan hjælpe med produktionens udfordringer. Hos os får du mange års erfaring der kan håndtere enhver opgave og holde din produktion kørende.

Ved at vælge os, får du

 • Mange års erfaring med industrielle produktioner og procesintegrationer
 • Én leverandør der giver dig én komplet og samlet løsning
 • Ét højt serviceniveau og professionel rådgivning
 • Service 24/7, 360 grader rundt
 • Minimeret nedetid
 • Fleksible Teknikere
 • Én komplet serviceaftale, der matcher din produktions behov
 • Høj finish og kvalitet
 • Hurtig levering af reservedele og materialer


Har du brug for hjælp?

Du kan altid få en uforpligtende snak med os omkring, hvordan vi kan være din totalpartner 24/7.  Kontakt, Servicechef Niels Abildgaard, 40 80 01 92 eller send ham en mail nka@kia.dk
________________________________________________________________________________________________________
Læs også
Service 24/7 
Strategisk vedligeholdelse

 

Følg os og få flere nyheder og informationer om virksomheden og jobmuligheder
El-konstruktørEl-konstruktør

  Top