K7 Kjaergaard A/S

Gå til forsiden

Uni-tel løsning fra Kjærgaard skaber værdiaugust 26, 2019

Kjærgaard case - Uni-tel

 

Uni-tel løsning fra Kjærgaard har givet MegaWash fleksibel, stabil & billigere telefoni.

”Det er faktisk en af de første gange, at jeg har oplevet, at det, der er blevet lovet på et møde, også er det, der kommer på fakturaen.” salgschef, Gert Thomassen.

 

Hvad indeholder jeres Uni-tel løsning?

”Det er ren mobiltelefoni. Det har vi haft et stykke tid, men det virkede ikke så godt med den sidste operatør, vi havde på. Der var store udfald, så vi valgte at skifte. Uni-tel kom på banen, fordi vi har alt vores it via Kjærgaard, og de præsenterede en Uni-tel-løsning, som vi syntes var god.”

Hvad er godt ved løsningen?

”Én ting er, at der er en stor frihed i alting. Det gælder abonnementerne, men også, hvem vi kan vælge som operatør. En af vores afdelinger ligger i Padborg, og der kan vi have problemer med visse operatører. Så er det en fordel, at vi frit kan vælge den, der passer bedst til hvert sted.”

Hvordan fungerer det med omstilling, når I kun er mobile?

”Omstillings-appen er meget enkel at bruge. Det er nemt at stille om, og det virker. Det er intuitivt og let at melde sig ind og ud af køer, stille videre, se besvarede og ubesvarede kald osv. Men vi har også en kontordame, som tilgår det via PC.”

Hvilke overvejelser gjorde I jer i forbindelse med at skifte telefonsystem?

”Prisen spiller selvfølgelig en rolle, og det er billigere end før. Men det handlede faktisk mere om, at vi simpelthen skulle være sikre på, at vi fik noget der virkede, og det har vi fået. Men samtidig har vi så faktisk sparet mange penge.”

Så I fik, hvad I blev lovet …?

”Det er faktisk en af de første gange, at jeg har oplevet, at det, der er blevet lovet på et møde, også er det, der kommer på fakturaen. Der kan komme sådan noget med, at ”så var du der, og så sendte du en sms osv. og så blev det dyrere. Men den slags er der ikke. Vi får det vi er blevet lovet, og det er sgu da meget skønt.”

Hvis du skal fremhæve én ting, som er god, hvad vil det så være?

”Der er jo flere ting, men det med fleksibiliteten i forhold til operatører er supervigtigt. Men det betyder også meget, at man altid kan få fat i nogen, hvis der er noget, så man hurtigt kan få svar på sine spørgsmål. Vi er tilfredse. Meget endda.”

Klik her for at se mere om Kjærgaards IT-løsninger

Klik her for at se mere om Kjærgaard

For yderligere info:

Casper N. Lund
Afdelingsleder IT
Tlf: 7565 0000

 

    Top