K7 Kjaergaard A/S

Gå til forsiden

Universal Robots Certified Solutions partnerfebruar 29, 2024

Vi har indgået en partnerskabsaftale som CSP hos Universal Robots.

Hos Kjærgaard er vi en af landets førende aktører inden for automationsløsninger, og det er derfor med stor glæde, at vi med aftalen som CSP nu kan sikre direkte adgang til køb af robotter og reservedele hos Universal Robots. Det styrker vores position som branchens foretrukne leverandører. Det er til stor glæde for vores divisionschef, Morten Winther Juhlin. – Hos Kjærgaard arbejder vi altid efter at gøre kunderejsen bedre. Samarbejdet med Universal Robots giver os mulighed for dette ved at kunne tilbyde en endnu bedre service, fortæller Morten Winther Juhlin.

Vores kunder vil opleve en både hurtigere og mere effektiv forsyningskæde

Ved at etablere det direkte samarbejde med Universal Robots, kan vi hos Kjærgaard nu tilbyde vores kunder en hurtigere, og ikke mindst mere effektiv, forsyningskæde. Det tætte samarbejde vil nemlig give vores kunder en pålidelig adgang til deres robotteknologi og reservedele. Det vil øge deres produktivitet og reducere deres nedetid i deres automationsløsninger. Derudover vil certificeringen også medvirke til at en større andel af vores medarbejdere er fuldt ud opdateret i Universal Robots produkter – og vi kan dermed imødekomme vores kunders behov med den højeste standard af service.

Et samarbejde, der skaber stor værdi

En faktor, der også har fordelagtiggjort partnerskabet med UR er, at vi, hos Kjærgaard, ser nogle af vores standardprodukter med cobots vinde frem hos vores kunder.

Det er bl.a. Universal Robots produktprogram, der nu både består af en UR20 og UR30-model, der har været medvirkende til dette, da modellerne skaber flere måder at anvende robotterne på i automationsløsninger. Det har givet os mulighed for at kunne tilbyde vores kunder bredere anvendelsesmuligheder af deres cobots.

På billedet ses Adm. direktør, Per Smedegaard, Divisionschef, Morten Winther Juhlin og Anne Waltenberger og Sune McDonald Bertelsen fra Universal Robots

    Top