K7 Kjaergaard A/S

Gå til forsiden

Universal Robots udnævner Kjærgaard A/S som første certificerede integrator i Danmarkfebruar 26, 2021

Pressemeddelelse, Odense, 26. februar 2021

Universal Robots - Kjærgaard som første integrator

Michael Hjertebjerg (Universal Robots) og Morten Winther Juhlin (Kjærgaard)

Den tværfaglige totalleverandør til industrien, Kjærgaard A/S, udnævnes nu som Universal Robots ́ første certificerede integrator i Danmark.

 

Nu bliver det endnu lettere at komme i gang med automatisering. Industrispecialisten Kjærgaard A/S med kontorer over hele Danmark og mere end 170 ansatte udnævnes nu til certificeret integrator af robotarme fra Universal Robots. Kjærgaard har gennemgået en række uddannelsesniveauer som sikrer, at virksomhedens ansatte har den mest opdaterede og dybdegående forståelse af UR-produkterne. Dermed kan Kjærgaard rådgive virksomhederne om at optimere anvendelse af deres cobots. Samtidig kan de hjælpe dem med at automatisere endnu mere krævende og komplekse processer.

Med udnævnelsen af Kjærgaard A/S som UR-integrator får de danske SMV ́er nu adgang til en yderst kompetent partner, hvor man kan være sikker på at møde det højeste serviceniveau. Med udnævnelsen anerkender vi også den store indsats fra Kjærgaards side og den store UR-kompetence, som virksomheden har opbygget, siger Michael Hjertebjerg, sales development manager hos UR i Danmark.

Udnævnelsen af Kjærgaard sker i samarbejde med Universal Robots ́ landsdækkende distributør Technicon, som også formidler kontakten til Kjærgaard og bringer virksomhedens specialister på banen på rette tidspunkt i kundens automatiseringsproces.

Hos Kjærgaard ser man store perspektiver i certificeringen.

Vi er utroligt glade og stolte over anerkendelsen fra Universal Robots. Frem for alt giver den virksomhederne en tryghed for, at de anvender en UR-specialist med de rette kompetencer til at løse netop den enkelte virksomheds udfordringer. Kompleksitetspresset stiger i industriel automatisering, og virksomhederne skal mestre høj produktivitet. Såvel som præcision og hurtig omstillingsevne. Her spiller cobots en nøglerolle, og vi kan hjælpe virksomhederne godt i gang med en løsning, som passer til deres udfordringer, siger Morten Winther Juhlin, divisionschef hos Kjærgaard A/S.

Morten Winther Juhlin fremhæver også at virksomheder, der allerede har installeret UR-baserede løsninger, kan have glæde af et friskt perspektiv fra en certificeret integrator.

Med den rigtige rådgivning kan anvendelsespaletten for cobots ofte udvides. Cobots er super produktive, og mulighederne vokser dag for dag. Men i en udfordrende periode med Covid-19 og stort driftfokus risikerer nogle virksomheder at overse lidt af den fleksibilitet og omstillingsevne, som robotterne også indeholder. Ofte kan de mere, end man umiddelbart tror. Vi kan hjælpe med at aktivere cobots i nye funktioner, siger Morten.

Udnævnelsen af Kjærgaard A/S til certificeret Universal Robots system integrator (CSI) skete onsdag 1. februar 2021 og blev foretaget af Michael Hjertebjerg fra Universal Robots Danmark.

Om Universal Robots

Universal Robots (UR) blev stiftet i 2005 med ambitionen om at gøre robotteknologi tilgængelig for alle. Dette ved at udvikle små, bruger- og prisvenlige, fleksible kollaborative robotter (cobots), der er sikre at arbejde med. Siden lanceringen af den første cobot i 2008 har virksomheden oplevet betydelig vækst. Dvs. den brugervenlige cobot sælges nu over hele verden. Virksomheden, der er en del af Teradyne Inc., har hovedkvarter i Odense, Danmark. Regionale kontorer findes i USA, Tyskland, Frankrig, Spanien, Italien, Storbritannien, Tjekkiet, Polen, Ungarn, Rumænien, Rusland, Tyrkiet, Kina, Indien, Singapore, Japan, Sydkorea, Taiwan og Mexico. Hvis du ønsker mere information, kan du besøge www.universal-robots.com

Om Kjærgaard

Kjærgaard er en moderne virksomhed med rødder i stolte håndværkstraditioner. Virksomheden blev grundlagt i 1921 som en traditionel elinstallationsforretning med butik i Løsning.

I dag har virksomheden hoved domicil i Løsning. Afdelinger findes i Fredericia, Odense, Skive og Dronninglund. De beskæftiger ca. 170 elektrikere, automationselektrikere, software- It-teknikere og ingeniører. Hver dag arbejder de på at optimere processer og arbejdsgange i danske industrivirksomheder. Læs mere på www.kia.dk

Om Technicon

Technicon er landsdækkende forhandler af Universal-Robots. På www.technicon.dk finder man mere end 400 brugervenlige modulære produkter inden for fleksibel automation. Ud over et omfattende produktsortiment inden for cobots, samarbejder Technicon ofte med virksomheder og organisationer om løsning af komplekse produktionsteknologiske udfordringer.

    Top